top of page

Splošni Pogoji

Predmet teh splošnih pogojev je spletna stran 3Dfizio Obravnava skolioz na naslovu www.3Dfizio.si.

Vsebina spletne strani je last 3Dfizio, obnravnava skolioz in telesnih asimetrij Ana Mihelak s.p. (v nadaljevanju 3Dfizio) in je informativne narave. 3Dfizio se trudi za pravilnost informacij na spletni strani 3Dfizio. Vse vsebine lahko 3Dfizio spreminja in posodablja kadarkoli, brez obvestila uporabnikov, in ne odgovarja za posledice teh sprememb.

Omejena odgovornost

3Dfizio ne prevzema odgovornosti za nobeno neposredno, posredno, naključno ali posledično škodo, ki jo povzroči uporaba ali neuporaba vsebin, objavljenih na 3Dfizio.si. Vsebine so informativne narave in 3Dfizio ne odgovarja za morebitno škodo, povzročeno zaradi uporabe teh vsebin. 3Dfizio prav tako ne prevzema odgovornosti za izjave ali obnašanje tretjih oseb, katerih vsebina je vključena na spletno stran 3Dfizio.si.

Omejena pravica uporabe vsebin na 3Dfizio.si

Obiskovalci spletne strani lahko razpolagajo z vsebinami na 3Dfizio,si za osebne potrebe, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija spletnih vsebin na 3Dfizio.si ali njihovega dela ni dovoljena brez predhodnega dovoljenja odgovorne osebe 3Dfizio.si. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice nedovoljene uporabe.

Pravno obvestilo za uporabnike storitev – Izjava o varstvu osebnih podatkov

 

Upravljalec osebnih podatkov: 3Dfizio, obravnava skolioz in telesnih asimetrij Ana Mihelak s.p.

Sedež izvajanja dejavnosti/ podjetja:Slovenska cesta 38c, Mengeš

Zakoniti zastopnik za upravljalca: Ana Mihelak

Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave osebnih podatkov

 

3Dfizio, obravnava skolioz in telesnih asimetrij Ana Mihelak s.p. kot upravljavec osebnih podatkov sam ali s pomočjo pogodbenih obdelovalcev zbira, hrani in obdeluje osebne podatke v okviru izvajanja svoje dejavnosti. Osebne podatke posameznikov zbiramo, hranimo in obdelujemo v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov (https://www.ip-rs.si/zakonodaja/).

Varovanje podatkov

3Dfizio spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Upravljavec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali jih vpiše v obrazce znotraj te spletne strani je podjetje 3Dfizio obravnava skolioz in telesnih asimetrij Ana Mihelak s.p. Slovenska cesta 38c, 1234 Mengeš (v nadaljevanju upravljavec).

Obiskovalec spletne strani dovoljuje upravljavcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje, ko vpiše svoje osebne podatke na spletni strani 3Dfizio.si, za namen naročanja, pridobivanja dodatnih informacij ali nakup paketov. Obiskovalec spletne strani se strinja da lahko upravljavec zbira podatke o obiskih spletnih strani za namene analize interesa obiskovalca za nakup ter posledično za pripravo prilagojene ponudbe posamezniku.

 

Upravljavec lahko podatke, pridobljene za zgoraj opredeljene namene, posreduje zunanjim administratorjem sistema ter drugim osebam, ki dostopajo do podatkov v imenu in na račun upravljavca.

Obiskovalec spletne strani izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, dopolnitve, popravka in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007. Obiskovalec spletne strani izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je posredovanje podatkov prostovoljno ter da v primeru, če potrebnih podatkov ne bo posredoval, upravljavec ne bo izvedel storitve na katero se prijavlja s pomanjkljivimi podatki.

Če obiskovalec spletne strani ne želi, da upravljavec zbira anonimne podatke o uporabi spletne strani 3Dfizio.si za namen priprave boljše vsebine, lahko onemogoči piškotke na svojem brskalniku. Če obiskovalec spletne strani ne želi posredovati svojih podatkov upravljavcu, naj ne vpisuje svojih podatkov v obrazce na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje za obdelavo osebnih podatkov lahko posameznik kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov info@3dfizio.si.

 

Varstvo osebnih podatkov je podrobneje opredeljeno na strani Varstvo osebnih podatkov.

Gdpr pogoji
bottom of page