top of page

MNENJE STRANK

Terapije pri Ani so verjetno najboljša investicija v mojem življenju. Naučila sem se opazovati in obvladovati svojo držo pri vsakdanjih aktivnostih, s čimer sem zaustavila napredovanje skolioze oz. celo dosegla izboljšanje. Z veseljem se vračam na terapije, saj se lahko vedno še več naučim in napredujem. Ana je zahtevna in hkrati zabavna, kar je super kombinacija za dobro vzdušje in motivacijo. 

EVA H. / 27 Let / Skolioza

Zgodba Špele je zelo pozitivna, saj lahko rečem, da se je z doslednostjo izvajanja vaj pod Aninim nadzorom njena krivina izboljšala v roku enega leta. Le z nošenjem steznika ne bi naredili toliko kot smo, še posebej zato, ker se predvideva nošenje 21 ur dnevno, kar ti povsem omehča hrbtenične mišice. Kot izziv bi pa izpostavila, da se moraš kot starš precej namučiti, da najdeš strokovnjaka kot je Ana.

Mama Špele Š. / 13 Let / Skolioza

Za 3Dfizo sem se odločila, ker so edini pri nas, ki so specializirani za obravnavo skolioz po svetovno priznanih tehnikah. Poleg individualnega pristopa in profesionalnega odnosa mi je všeč, da vse poteka v sproščenem vzdušju in s pozitivno naravnanostjo. Po vadbi vedno odidem dobre volje. Z izbiro kot tudi z  rezultati sem zato več kot zadovoljna.

Ana M. / 32 Let / Skolioza

S pomočjo terapije v 3Dfizio mi je uspelo v veliki meri prevzeti nadzor nad svojo držo, hkrati pa sem se naučila, kako pomembno je, da znaš za svojo hrbtenico ‘poskrbeti’ pravilno. Ana je profesionalka na svojem področju in je vedno pripravljena odgovoriti na vsa moja vprašanja, s svojim sproščenim pristopom pa naredi ure terapije zelo prijetne. 

Kaja K. / 26 Let / Kifoza

Veseli me, da sem se odločila za fizioterapijo pri Ani, ki je res prava strokovnjakinja za obravnavo skolioz po svetovno priznanih metodah, o čemer pričajo tudi pozitivni rezultati. Z individualnim in profesionalnim pristopom na vadbah me motivira, hkrati pa te potekajo v sproščenem in prijaznem vzdušju. Z Anino pomočjo sem uspela izboljšati svojo držo, se naučila bolj podrobno opazovati in koordinirati samo sebe ob izvajanju vaj, najboljše pa je to, da sem dosegla opazno izboljšanje skolioze.

Lara P. / 24 Let / Skolioza

Vaje pri Ani so potekale v prijetni atmosferi. Kljub trdnemu delu sem ji iz srca hvaležen, saj smo prišli do rezultata, katerega nismo niti pričakovali. Na vajah je vedno pohvalila moje dosedanje delo, vendar še vedno zahtevala iz dneva v dan več.

 Patrik O. / 17 Let / Skolioza

Ana s svojim profesionalnim pristopom na vsaki terapiji vedno stremi k izboljšanju človekovega tako fizičnega kot psihičnega počutja. Njene terapije so prilagojene vsakemu posamezniku posebej, le-te pa tudi redno izboljšuje in spreminja zaradi nenehnega višanja nivoja zahtevnosti. Njen profesionalen odnos povezan s prijaznostjo, poda terapijam najboljše možno delovno okolje. Vzdušje krepi s konstantnimi spodbudami in nalezljivim optimizmom, ki človeku ne le povrne vero vase in svoje sposobnosti, temveč mu poda nov zagon za boj. To doprinese takoj vidne rezultate v položaju telesa in izgubi bolečin ter izjemnemu izboljšanju skolioze same. Ana je najboljša sprejeta odločitev v premagovanju skolioze.

 Maja D. / 19 Let / Skolioza

Na fizioterpiji sem se v sproščenem vzdušju najprej naučila razumeti probleme s hrbtenico, nato pa tudi pravilno izvajanje vsake vaje. Ana mi je s svojimi nasveti, ki so temeljili na poglobljenem strokovnem znanju in izkušnjah, pomagala pri težavah s steznikom, z njeno profesionalnostjo, doslednostjo in hkrati srčnostjo pa sem dosegla boljše rezultate, kot sem jih pričakovala. 

 Katarina H. / 16 Let / Skolioza

Steznik sem nosila dve leti in s pomočjo vodenja fizioterapevtke  Ane Mihelak sem zelo napredovala in stanje se je krasno izboljšalo. Danes ga ne nosim več, toda kljub temu nadaljujem terapijo pri Ani. Predano me spremlja, uči novih vaj s katerimi si pomagam predvsem v šoli, kjer veliko sedim in je hrbtenica bolj obremenjena. Naučila me je čutiti svojo hrbtenico in jo postaviti v pravilen položaj brez pomoči steznika. Vesela sem, da sem se odločila za 3D fizio saj se mi bo Anina pomoč poznala čez celo življenje.

 Naja R. / 17 Let / Skolioza

Fizioterapije so mi bile zelo ušeč, že zaradi izboljšav, ki sem jih videla na svojem hrbtu, še bolj pa so mi bile ušeč zaradi dobre energije ki je v prostoru in jo oddaja Ana. Nikoli nisem občutila  tistega obsojalnega občutka ,pa tudi ce mi ni šlo najbolje.

 Larisa M. / 15 Let / Skolioza

 Za terapije pri Ani sva se odločila, ko so pri sinu (15 let) odkrili skoliozo s cobbovim kotom 38°. Po iskanju po spletu sem odkrila 3dfizio, pri katerem smo se takoj odločili za terapije. S sledenjem Aninim terapijam in učenjem ter vsakodnevnim izvajanjem vaj ter nošenjem steznika, smo prišli do izjemnih rezultatov. Po 2 letih steznika in vaj, sedaj cobbov kot znaša samo še 24°. Tudi v Valdoltri so bili izjemno navdušeni nad uspehom. Vse to nam ne bi uspelo brez Ane in njenega individualnega pristopa, njene zahtevnosti, vztrajnosti in prilagodljivosti.

 mama Patrika O. / 17 let / Skolioza 

bottom of page